ruilen of retourneren

                                                 

                                                  

                                                   Inspired by nature

 

 Ruilen en retourneren:

Het is natuurlijk mogelijk om artikelen die je bij MOYZO besteld hebt te ruilen of te retourneren. Bij de levering ontvang je een pakbon waarin dit duidelijk beschreven staat:

 

Beste MOYZO gebruiker,

Bedankt voor je bestelling bij Moyzo: kleding met hart voor mens en milieu.

We hopen dat je aankoop aan je verwachtingen voldoet en dat je de kleding met veel plezier zult dragen. Wil je iets ruilen of terugsturen, dan kan dat binnen twee weken na ontvangst van je bestelling .

Stuur vooraf een mailbericht naar info@moyzo.eu en laat weten welk artikel je gaat terugsturen. Vermeld of je het artikel wilt ruilen of retourneren. Bij ruilen geef je aan welk nieuw artikel, inclusief maat en kleur, je wilt ontvangen. Je ontvangt van ons een bevestiging van je nieuwe bestelling met een eventuele verrekening.  Bij retourneren vraag je een terug storting aan en geef je ons je rekeningnummer door. Zodra we de retouren ontvangen hebben wordt het bedrag wordt per omgaande op je rekening gestort.

Het adres voor terugsturen is: MOYZO, Hapseweg 5, 5835 CE Beugen. De verzendkosten zijn voor jouw rekening. Als je ruilt, zijn de kosten voor verzending van het nieuwe artikel, voor rekening van Moyzo.

 

Ben je enthousiast over het model maar zijn onze standaardmaten net niet passend voor jou, dan biedt Moyzo de mogelijkheid om deze aan te passen. Geef je eigen maten door of stuur je wensen of vragen per mail naar info@moyzo.eu. "Custom made"  artikelen kunnen  niet geretourneerd worden.

 

Duurzame groet,

MOYZO

Gertie Teunissen