Bestelproces , ruilen & retourneren, levering / ordering & returns

                                                 

                                                  

                                                

BESTELLEN;

Als je klaar bent met bestellen kun je direct kiezen voor apple pay of google pay. Wil je een andere betaalmethode dan kun je hier later voor kiezen.

Via de "checkout" knop kom je in het scherm waarin je je adresgegevens kunt invullen. Als je die correct hebt ingevuld wordt je via de knop "verzendopties" doorgeleidt naar de verzendpagina die al voor je is ingevuld (gratis verzending).

Daarna kun je via de knop "betaalopties" kiezen voor ideal, creditcard of bankoverschrijving.

Mocht je een aangepaste maat willen dan kun je ons aansluitend in een email je wensen/ maten doorgeven; info@moyzo.eu.  Geef hierbij altijd je ordernummer door.

 

 RUILEN EN RETOURNEREN:

Het is natuurlijk mogelijk om artikelen die je bij MOYZO besteld hebt te ruilen of te retourneren. Bij de levering ontvang je een pakbon waarin dit duidelijk beschreven staat:

PAKBON

Beste MOYZO gebruiker,

Bedankt voor je bestelling bij Moyzo: kleding met hart voor mens en milieu.

We hopen dat je aankoop aan je verwachtingen voldoet en dat je de kleding met veel plezier zult dragen. Wil je iets ruilen of terugsturen, dan kan dat binnen twee weken na ontvangst van je bestelling .

Stuur vooraf een mailbericht naar info@moyzo.eu en laat weten welk artikel je gaat terugsturen. Vermeld of je het artikel wilt ruilen of retourneren. Bij ruilen geef je aan welk nieuw artikel, inclusief maat en kleur, je wilt ontvangen. Je ontvangt van ons een bevestiging van je nieuwe bestelling met een eventuele verrekening.  Bij retourneren vraag je een terug storting aan en geef je ons je rekeningnummer door. Zodra we de retouren ontvangen hebben wordt het bedrag per omgaande op je rekening gestort.

Het adres voor terugsturen is: MOYZO, Hoofdstraat 51 6061 CA Posterholt. De verzendkosten zijn voor jouw rekening. Als je ruilt, zijn de kosten voor verzending van het nieuwe artikel, voor rekening van Moyzo.

 Ben je enthousiast over het model maar zijn onze standaardmaten net niet passend voor jou, dan biedt Moyzo de mogelijkheid om deze aan te passen. Geef je eigen maten door of stuur je wensen of vragen per mail naar info@moyzo.eu. "Custom made"  artikelen kunnen  niet geretourneerd worden.

 

LEVERING

 Nadat we je betaling ontvangen hebben wordt je bestelling binnen 3 werkdagen verzonden. ( alleen tussen 17 en 25 november hebben we een iets langere levertijd ivm een korte break).

 

OVER VERZENDKOSTEN:

 Wij hebben daarin een weloverwogen en heel bewuste keuze gemaakt. MOYZO betaald de verzendkosten voor alle leveringen naar de klant binnen Nederland. Voor buitenlandse zendingen worden alleen de extra kosten voor buiten de grenzen berekend.  Als je iets ruilt, betaalt MOYZO opnieuw de verzendkosten voor het opsturen van het nieuwe artikel.  Alleen de verzendkosten voor de eventuele  retouren zijn voor jou rekening. We proberen zo de klant te motiveren om bewuste keuzes te maken. De maattabellen bij elk artikel kunnen daarbij een grote rol spelen. We houden zo voor iedereen de kosten beperkt. Maar nog belangrijker is dat we ook bij deze stap het milieu zoveel mogelijk proberen te sparen door de stroom pakketten te minimaliseren