Ruilen er retourneren

 

 Ruilen en retourneren:

Het is natuurlijk mogelijk om artikelen die je bij MOYZO besteld hebt te ruilen of te retourneren.

Dit kan tot twee weken na verzending van je bestelling. Stuur altijd eerst een mail naar info@moyzo.eu waarin je aangeeft welk artikel je wilt ruilen of retourneren en noteer ook  je ordernummer.

Retourneren: 

Als je iets alleen wilt retourneren vermeld dan je bankgegevens.

Wij hebben de verzendkosten naar jou betaald.

De kosten van verzending naar MOYZO zijn voor jouw rekening.

 

Ruilen:

Als je iets wilt ruilen vermeld dan in je mail welk artikel, maat en kleur je er voor in de plaats wilt ontvangen. We bieden dan ook de optie "custom made" waarbij je het artikel aan kunt laten passen aan jou maten. Custom made artikelen kunnen niet geretourneerd worden.

Verzendkosten: Wij hebben daarin een weloverwogen en heel bewuste keuze gemaakt. MOYZO betaald de verzendkosten voor alle leveringen naar de klant binnen Nederland. Voor buitenlandse zendingen worden alleen de extra kosten voor buiten de grenzen berekend.  Als je iets ruilt, betaalt MOYZO opnieuw de verzendkosten voor het opsturen van het nieuwe artikel.  Alleen de verzendkosten voor de eventuele  retouren zijn voor jou rekening. We proberen zo de klant te motiveren om bewuste keuzes te maken. De maattabellen bij elk artikel kunnen daarbij een grote rol spelen. We houden zo voor iedereen de kosten beperkt. Maar nog belangrijker is dat we door de stroom pakketten te minimaliseren ook bij deze stap het milieu sparen. 

 Het artikel dat je wilt terugsturen dient niet gedragen te zijn, niet gewassen en onbeschadigd te zijn.

Stuur het artikel terug in de originele verpakking met een (kopie) van de pakbon. Zodra we je retourzending ontvangen hebben, krijg je een nieuw artikel opgestuurd of je geld teruggestort.

 

Terugsturen kan naar het onderstaande adres.

 

MOYZO

Hoofdstraat 51

6061 CA Posterholt

Netherlands